...Niitä kuulumisia nimittäin! Anteeksi aivan hirveästi tämä päivittämättömyys (mikäli se ketään haittaa), monta päivää on pitänyt jo keretä tänne mutta aina jää viime tippaan. Nyt voikin hyvin riipustella, kun löysin passinikin 8) Eiköhän jatketa siitä mihin jäätiin, eli vappuun. Ajeltiin tosiaan vapunaattona mökille isoäitiä ja enoa moikkaamaan, koirat olivat aluksi oikein kiltisti seurustelemassa mökissä meidän kanssa, kunnes... Tarkoituksenani oli kuvailla nelijalkaisia, joten lähdin hakemaan hihnoja autosta. Olin jo melkein autolla, kun kuulin että minua huudettiin ottamaan Nemo kiinni. Karjaisin oikein kovaa Nitallekin, mutta mikäpä siinä auttoi, yhdessä nuo kaksi ovat kyllä sellaisia tolvanoita että huhhuh... Täytynee jatkossa muistaa laittaa vielä tarkemmin myös sisäovi kiinni, ettei Nemo saa sitä auki. Seurallisena otuksena herra ilmeisesti päätti että hän lähtee myös mukaan katsomaan, mihin se mamma meni ja tajuttuaan olevansa vapaa se oli sitten menoa... Kävinhän minä niitä huutelemassa ja hakemassa, turhaan kuten lähes aina. Yhdentoista aikaan istuimme saunassa, kun Nemo ilmestyi kuistille. Otin sen saunaeteiseen ja huomasin sen olevan aivan likainen. Isä sitten pesi sen ja vei mökkiin, vähän ajan päästä Nitakin ilmaantui ja sama homma neidille. Saunan jälkeen mökissä odottikin mukava(?) yllätys: Nemo könysi lattialta ylös minua vastaan ontuen oikeaa etujalkaansa. Mietin että ei hyvää päivää, saadaanko taas lähteä lekuriin kun vasta oltiin ja mitenkähän sen Mäntän näyttelyn käy... Kaikeksi onneksi jalassa ei ollut mitään vikaa, aamulla toimi aivan normaalisti. Joko Nemppu oli maannut sen päällä huonosti tuvassa tai sitten filmasi, etten olisi sille vihainen, kuka tietää... Ilta meni rattoisasti spanieliherran lojuessa kyljellään minun repiessä sen karvoja, hänellä kun sattui olemaan mukavasti varmaan ainakin puolet Arvajan risunpätkistä, tikuista, jäkälistä ja sammalista esiliinassaan ja housukarvoissaan :-) Aamulla saatiin sitten lopultakin ne kuvatkin, ja puolenpäivän jälkeen ajeltiin kotiin. Viivi tuli meille kameroineen, ja kävimme Nitan kanssa vappukävelyllä. Neiti ei edes huomannut heliumpalloja, ja käyttäytyi muutenkin hienosti! :o Tokoiltiin myös vähän eräällä ruohokentällä, kivasti meni sekin. Viivin hienoja kuvia voi ihailla osoitteessa: http://casanova.kuvat.fi/kuvat/Koirat/Nita+ja+Nemo/ Kiitoksia kuvaamisesta ;>

Lauantaina 2.5. lähdettiin taas Valkeakoskelle sukuloimaan, mukaan pääsi Nita koska Nemo oli vielä tuolloin sairaslomalla, neiti nautti -kuten arvata saattaa- mummin tarjoamasta kanasta. Käytiin myös serkuilla, Menina paineli pihaan kuin kotiinsa ja sai vanhukset hereille horroksestaan ;) Remu ja Roki todellakin havahtuivat tytön tullessa kylään :D Nita myös leikki -enemmän tai vähemmän- Rampon ja Haraldin kanssa. 4.5. käytiin match show:ssa, tuloksena sininen ja ei sijoitusta. Sattui osumaan kaikki negatiiviset asiat samalle kertaa; kehäparina Nitalla groenendael (pelkäsi, koska sellainen on pari kertaa käynyt kimppuun), sinisten kehässä sekä edessä että takana iso uros, joten neiti oli täysin lukossa. Kaiken lisäksi satoi kaatamalla x) No mutta eipä se mitään, tärkeintä että sosiaalistui (toivottavasti!) taas edes jonkin verran. Onnittelumme mukavista sijoituksista/kokemuksista Idalle ja Muskalle, Iinalle ja Kassulle, Emmille ja Ronille sekä Pialle ja Ticolle :)

Kotona ollaan touhuttu ihan kiitettävästi, Nita on lenkkeillyt kiltisti vapaana metsässä kuin myös pyörän vierellä. Nemon korva muuten parani onneksi viikossa täysin antibioottikuurin ansiosta (: 10.5. lähdin Nemon kanssa monen kuukauden tauon jälkeen kentälle katsomaan, miten herra toimisi siellä (seuraaminen on parantunut aivan valtavasti) 8D No, hyvinhän se sitten loppujen lopuksi meni... Koitin taas harjoitella Nemon pitoa vähän vapaammin, mutta eikös tuo ottanut ja livistänyt hajujen perässä metsään. Siinä ei auttanut ärräpäät, täytyy ruveta miettimään kovempia keinoja... (Lukijoiden ei kuitenkaan ole syytä huolestua ;D) Menin metsänreunaan koiran perään, seisoin siinä jonkin aikaa ja mietin mitä teen. Lähdin sitten kävelemään eteenpäin, huudellen Nemon nimeä. Vähän matkan päästä kuulin, kuinka metsikön toisella puolella olevalla tiellä meni joku koiran kanssa, vihellellen, ja vilkaisin ympärilleni. Nemohan se silloin syöksyi viereisestä montusta, herra oli koko ajan siis ollut siellä nuuskuttelemassa ja olin kävellyt sen ohi. Kyykistyin ja kutsuin, ja nätisti tuli luo :') Palattiin kentälle ja koira toimi hienosti! Muutenkin Nemon käytös on parantunut roimasti, viime viikolla oli useampikin Maailman Paras Spanieli-päivä ;) Rähjäyksen olen saanut paremmin kuriin lenkeillä eikä muutenkaan ole pahemmin moittimista. Nita sai (taas?) tänään syyn kummastella allekirjoittaneen käytöstä, kun hain sen kesken koulupäivän kotoa ;D Tet-viikon takia luokkia vähän yhdisteltiin, ja meidän liikuntatuntimme oli istuskelua laavulla, eli n. puolen kilometrin päässä talostamme. Opettaja sanoi että jos haluan, saan hakea koiran mukaani ja minähän hain, sosiaalistamista Nitalle, jauhan edelleen. Vähän pelotti mutta neiti uskalsi kuitenkin käydä haistelemassa ihmisiä (: Ja sitten ne ikävät uutiset. Oli järkyttävää lukea serkun blogista, että Harald, ihana, hassu, nuori ja iloinen Harald, on jäänyt perjantaina rekan alle! :''( Aivan liian epäreilua, ei Haten olisi pitänyt lähteä vielä pitkään aikaan... Voimia meiltä kaikilta.

Kuvia tulee, kerrankin sain niitä lisättyä :D

 

Nita ja synttärikakku 8) (Milloinkaan ei ole liian myöhäistä.. :P)

4-vuotisposeeraus.

Nemolla palvelu pelaa mökillä vaikka joutuukin ketjussa olemaan, ruuantähteet saa eteen nuoltavaksi ;D

Rampo, Nita ja Harald. "Pusuako meinaat antaa...?"

 

New Design's Merry Melody poseeraa harjauksen jälkeen.

Ja sitten vaihteeks taas idiootti-ilme ;D Laatu varmaan menee kun tänne laitoin.

Perusasento ;o

Ilmeet rules.

Metsänhengetär :''D

 

Mulle vaan tulee tästä mieleen se whippet... :')

Vähän vielä tarvii kädellä auttaa, mutta eiköhän sekin pikkuhiljaa saada pois ja meikäläisenkin selkä suoremmaksi... Mutta kontakti! :')

Tällainen tähystäjä.

Nemo poseerailee Särkijärven rannalla iltapäivälenkillä.

http://i666.photobucket.com/albums/vv29/NemoNita/Muokattuja/Haraldinmemoriam1.jpg

Siinä tällä kertaa. PS. Nita kävi Kassulla kylässä lauantaina 16.5, mutta jääköön se tarina -ja kuvat- ensi kertaan; kuten tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet, kirjuri lähtee taas maailmalle... mutta vain hetkeksi aikaa! ;-)