Heippa taas, eikös olekin hieno uusi ulkoasu! :''D Kiitos ja kunnia ihanalle, parhaalle Viiville joka hieman autteli minua vuodatuksen jännien koodien kanssa. Tämä viikko on mennyt mukavasti ainakin tokotreenien suhteen. Nemolla oli toki tiistaina agility, ihan ok:sti meni mutta itselleni ei vaan kovin hyvä mieli jäänyt herran käytöksestä, mutta eipä me toisaalta koskaan aiemmin olla kohdattu omistajansa sylissä olevaa partacollieta ahtaassa agilityhallin eteisessä, Nemo ei tainnut tajuta mikä otus se sellainen on ja alkoi murista. Onneksi päästiin ulos kuitenkin. Nitan kanssa olen edelleen ottanut tokoa, sunnuntaina aamupäivällä tiellä (treeneihin kun emme päässeet) kera pienen häiriön, kiitos siitä naapurin lapsille. Seuraamisen hiomista tiiviimmäksi naksuttimen avulla edelleen, sekä liikkeestä maahanmenoja. Otin lyhyitä pätkiä, välillä pitäen taukoja. Hyvin meni! Torstaina pääsin jo yhdeltä koulusta, joten tokoilin taas tossa tiellä ihanassa auringonpaisteessa. Tulikin yllättävän lyhyet treenit, kun Nita meni tosi hienosti :o Luoksetuloissa mahtavasti intoa ja seuraaminen sen kuin paranee. Tästä taas nousee innostus itselläkin... Treenien jälkeen lähdin Nemon kanssa metsään pikkulenkille, jälleen irtioloa harjoittelemaan. Kivastihan tuo pysyi, huomasinpahan taas jotain uutta: täytyy harjoitella, että tänne-käsky ohittaa kaikki muut hajut. Kuusia oli kaatuillut paljon ja pistin spanua poseerailemaan niihin, kuvia löytyy alempaa. Mutta ihan tyytyväinen olin. Tänä vuonna tarkoituksena siis keskittyä Nitan treenaamiseen tokon alokasluokkaa ja BH-koetta varten, Nemon kanssa aion keskittyä suhteemme parantamiseen, vapaana oloon oppimiseen sekä agilityyn :)

Aamulenkillä 13.2.

Laadukasta (kuvan suhteen "laadukasta") luoksetuloa :-)

Ja poseerausta, tulee useampia kuvia kun päätin että petsieen en enää ylettömästi kuvia lisäile, ainakaan tällä pokkarilla otettuja.

Tässäpä niitä kuusia, Nemo leikkii metsuria :'D

Nemolla on -jälleen kerran, huokaus- maha sekaisin, eli oli matokuurin paikka. Hyvä tässä vaiheessa madottaa, ajoissa ennen maaliskuun näyttelyitä... Trimmaus pitäisi varata ensi viikolla, vähän piti tosin tassuja siistiä jo muutama päivä sitten, aivan järkyttävässä kunnossa olivat :'D Tänään lähdin Nitan kanssa pitkästä, pitkästä aikaa Jokisuulle Viivin, Kassun ja Rommin luo kyläilemään :-D Edellinen kerta muistaakseni silloin heinäkuun alussa... Kivaa oli! Koirat leikkivät keskenään pihassa ja kävimme kävelemässä pelloilla ja tiellä, Vähän myös tokoiltiin ja kuvattiin totta kai, Viivin otoksia voi ihailla osoitteessa http://picasaweb.google.com/harmikoirat/RommiKassuJaNita# Ja eiköhän se Nitan tossukin viimeistään keväällä lumien sulaessa löydy.. x) Kiitos vielä mukavasta päivästä ja nähdään pian taas! 

Kyllä muuten harmitti, että uusi kamerani oli juuri tänään lainassa isän työkaverilla (=olen toimittajien armoilla), jouduin siis tyytymään vanhaan. Missä on Kassun silmät?

Taas siltä katosi silmät :O

"En kyllä istu paikallani enää poseeraamassa, palelee!"