Kesäloma alkoi, jälleen loistavalla keskiarvolla sekä hienosti menneellä koiranäyttelyllä! Nemo kävi pitkästä aikaa koiranäyttelyssä, kotikentällä Jämsänkoskella. Hiekkakenttä ei onneksi pölissyt ihan niin pahasti kuin lauantaina, ja kun tuli meidän vuoro mennä kehään, aurinkokin kurkisti. Menimme siis Emmin kyydillä, ja parkkeerasimme koirien kanssa welshikehän laidalle. Nemo oli vähän levoton ollessaan ulkona häkistä, tiedä sitten johtuiko Ticon läsnäolosta vai mistä. Waleseja oli ilmoitettu yhteensä 13, uroksia 8 ja avoimessa luokassa oli Nemon lisäksi kaksi urosta. Kehään päästessä Nemo oli onneksi rauhallinen, ja suostui jopa seisomaan nätisti. Liikkeessä se meni aivan mielettömän upeasti, lensi! Ja oli ainoa koira, joka esitettiin vapaalla hihnalla, olen tosi tyytyväinen että se ravaa nätisti löysällä hihnalla. Tuomarina meillä oli Kirsi Nieminen, joka on kerran aiemminkin arvostellut Nemon Orivedellä 2007. Seisottaessa kuulin pätkiä arvostelusta, joka olikin mahtava: ”Erinomaista tyyppiä oleva uros, jolla oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä pää. Erinomainen kaula, eturinta ja rintakehän syvyys. Turhan suora ylälinja. Erinomainen raajaluusto, hyvät takakulmaukset. Kaunis karvapeite. Liikkuu hyvällä askelpituudella.  Esitetään erinomaisesti.” Erityisesti viimeinen lause nosti hymyn huulilleni, noin ei ole missään arvostelussa sanottu aiemmin. Saneltuaan tuomari sitten totesi ”ja saa erinomaisen”, ja minä olin tietysti yhtä hymyä. Hyvä Nemo! Kilpailuluokassa sijoituimme toisiksi, ja sitten paras uros-luokassa jännitti kamalasti, kun Kirsi Nieminen valitsi koiria jatkoon. Meidäthän sitten napattiin, sijoituksena neljäs ja siinä sivussa varaserti! Vautsi, on se Nemo vaan niin upea :’) Ei voi muuta sanoa kuin että mahtava päivä, olin niin mielettömän iloinen ja tyytyväinen! Kipeä polvikaan ei haitannut, Nemo ehkä hiukan kummasteli kun polvilleen pääseminen (seisotan siten) vaati hieman tavallisesta poikkeavampaa asennonnvaihdosta mutta hyvin selvisin. Tästä voikin sitten alkaa jo jännittää ensi lauantain Oriveden näyttelyä… Kiitokset vielä Emmin äidille kyytimisestä sekä Viiville & Emmille upeista kuvista!  Ja onnea Ticon EH4:stä, kuin myös muille JSPKH:laisille hienosta menestyksestä! Kuvia löytyy alta, minun kameran takana oli Emmi ja Viivi räpsi myös.

Harjoittelua ennen kehää..

Seisotusta avoimessa luokassa (on se muuten aika komean näköinen!)

Odotellaan..

Odotellaan omaa vuoroa, Raija siellä taustalla pitää peukkuja 8)

Asetutaanpa sitten tuomarille.

Kirsi Nieminen tutkii.

Nemon mielipide edestakaisin ravauksesta...

"Iipu, mitä sitten? Kerro mitä tahdot minun tekevän seuraavaksi."

Oho, sinne maahan tippu jotain..

Päätä ylös, rakas

Tässä vähän varon polveani, en huomannutkaan ottavani koirasta tukea :D

Tässäpä tyylinäytettä siitä vapaasta esittämisestä... "Tässä vaan mennään ja hengaillaan, ehdin katsella maisemiakin, koira tulee jossain..."

Meidän leiri cavalierkehän laidalla :D Nemo katseli tyynesti ympärilleen ja torkkui rauhassa.

Ja Viivi kuvasi vielä kehän jälkeen. (tosin tämä taitaa olla ihan kehästä otettu)

Ennen kehää.

On se vaan niin hieno :')

Nemon voittohymy :P

Hyvä me!

Kulta olet niin upea.

Ja kotona oli tietysti ihan pakko ottaa palkintokuva.

Kiitos vielä luonnollisesti Nemolle, tuolle ihanalle, sympaattiselle ystävälleni, maailman parhaalle spanielille! :-) Touhuilut jatkuivat totta kai, mutta jääköön ne tarinat ja kuvat ensi kertaan.