Onpa ollutkin pitkä päivitystauko! Kuten jotkut ehkä ovat huomanneet, olin tässä reilun viikon poissa kotoa ja juhannuskin oli ja meni, joten päivityksissä on kestänyt. Tässä tuleekin raporttia kesäkuusta: Näyttelyhuumien välissä olemme luonnollisesti ehtineet myös lomailla. Sunnuntaina 6.6. Emmi tuli Ronin kanssa meille yöksi, käytiin koirien kanssa piitkällä lenkillä ja hauskaa oli, mitä nyt Nemo ja Nita lähtivät omille teilleen –Nita jälleen se pahempi syyllinen-, mutta tulivat onneksi takaisin. Tiistaina lähdin itse Valkeakoskelle yhdeksi yöksi Nalli-riiviön kiusattavaksi, ja keskiviikkona jäimme koirien kanssa keskenämme kotiin. Tai ainakin siksi aikaa, kunnes Viivi tuli kuvaamaan ja yöksi myös. Kävin treenaamassa Nitan kanssa läheisellä pallokentällä, hienosti meni! Ainakin kuvissa :D Ja Nemon kanssa käytiin Särkijärvellä, opetin koiraa uimaan. Ihan nätistihän se kahlaili kanssani –oli muuten virkistävää, ei lainkaan kylmää!-, vähän vielä jännittää jos pohja katoaa tassujen alta mutta käpälällä kauhotaan kuitenkin. Ja poika myös poseerasi oikein nätisti laiturilla, kiitos Viiville hienoista kuvista! Heitän tännekin huomenna jotain, mutta niitä voi myös kyyläillä osoitteessa http://harmikoira.kuvat.fi/kuvat/Nita+ja+Nemo/

Torstaina Viivin lähdettyä kävin Nitan kanssa kaupungilla, kirjastossa ja ruokakaupassa pyörällä ja neiti oli taas oikein mallikkaasti. Puoli neljän jälkeen lähdin Nemon kanssa kävellen agilitytreeneihin, koska vanhemmat olivat Vantaalla tekemässä siskolle terassiremonttia, joten kyytiä ei ollut. Sellainen puolitoistatuntia suunnilleen meni, Nemo jaksoi reippaasti kävellä ja käyttäytyi nätisti. Saatiinpahan kunnon alkuverryttelyt. Itse treenit meni oikein mukavasti jälleen, aluksi tehtiin taas yksittäisiä esteitä ja Nemo oli tällä kertaa ainoa jatkava, joten muiden lopetettua saatiin personal trainia Heliltä. Pimeää kulmaa, jota ei olla koskaan tehty edes jatkavien kanssa, joten olin aluksi että täh. Kahden aidan välissä suora putki, jonka jälkeen vielä aita. Piti mennä niin, että aita, putkeen, aita, putkeen ja se vika aita, eikä saanut itse mennä kahden aidan toiselle puolelle. Nemo oli aluksi vähän ymmällään ja hyppäsi monta kertaa putken päältä, mutta tajusi sitten lopulta ja hienosti meni! Upee jätkä. Koska olin tullut kävellen, Nita ei ollut mukana enkä valitettavasti voinut jäädä jatkavien treeneihin. Takaisin ei onneksi tarvinnut kävellä, kiitos vielä tosi paljon Johannalle kyydistä! Sitten jännitettiinkin Oriveden näyttelyä ja piti siistiä Nemoa, joka oli möyrinyt kentällä kaulansa harmaaksi. Näyttelystä kerroinkin jo aiemmin pikaisesti ennen lähtöä leirille :D Sunnuntai meni pakkaillessa ja poissa ollessani koirat olivat kotona nätisti ja ilahtuivat tietenkin suuresti palatessani.

Viime viikko meni palautuessa kotiin, tiistaina oli kuitenkin viimeiset agilitytreenit ennen kolmen viikon kesätaukoa. Nemo meni aluksi ihan ok varsinkin kepit, mutta sitten innostui karkailemaan :( Sain sen aina kiinni, vaikka juoksenteli milloin missäkin mutta kyllä ärsyttää, kun tiedän että se osaa ihan oikeasti ja vieläpä tosi hyvin, mutta sitten livistää. Viimeisenä ratana oli aita, putki, kaksi aitaa vierekkäin ja aita. Nemo livisti aina putken jälkeiseltä aidalta, mutta lopulta löytyi ratkaisu! Marja tuli seisomaan lähelle aitaa ja Nemon lähtiessä karjaisi sille lujaa. Minunkin piti huutaa tiukasti "tässä" ja huusinkin, mutta se ei auttanut. Nemo ei pahemmin Marjankaan huudosta välittänyt, juoksi vain ohi metsänreunaan ja Marja kävi sen ajamassa sieltä pois. Nyt Nemokin jo huomioi hänet, ja Marjan komentaessa koiraa takaisin radalle Nemon ilme oli näkemisen arvoinen... Koira oli ihan kummissaan, mitäs tämä nyt on, ja haukahtelikin muutaman kerran ihmeissään, ja tuli kuin tulikin takaisin! Rata meni lopulta hyvin, kiitos Marja!! :') Ja Hensku sanoi, etten saa luovuttaa. Enkä tahdokaan, tiedän että Nemo osaa kyllä. Nitan treenit meni myös hyvin, otettiin samanlaista pitkää aitasarjaa kuin SM-kisoissa oli ja tyttö meni virheettömästi vaikka itse vähän mokailinkin, muutkin radat oli neidillä tosi nättejä :) 

Loppuviikosta vietettiin sitten juhannusta; olikin jännä juhannus kun koirat eivät olleet mukana kuin pari ensimmäistä päivää :o Perinteisesti olimme jälleen mökillä, mutta porukkaa oli tänä vuonna niin paljon, että siskoni lähti sateisena juhannusaattona kotiin nukkumaan ja koirat siinä sivussa ”pois alta” pikkulasten tieltä, ja kun ei sisko jaksanut enää tulla viikonloppuna takaisin, koirat olivat kotona. Mutta ehtiväthän nekin vielä mökkeillä :) Uusia kuvia ei nyt ole tullut kiireessä otettua, joten saatte tyytyä toukokuisiin… Tämä kirjoitus kun piti julkaista jo aiemmin, mutta sain vasta nyt aikaiseksi. Palataan asiaan, kun jälleen jotain tapahtuu!

Nita lenkiltä tulossa 24.5.

Kuvailua toukokuun viimeiseltä päivältä, kumpiakin kiinnostaa... :'D

Nemo sentään suostui hymyilemään.

Poseerausta tuoreessa trimmissä

Nita haaveilee..

Seisotuksen yritystä(?)

Ja viimeisen koulupäivän aamuna. Tein tutulle ylppärionnittelukortin ja Nemo sai kunnian olla mallina :)

Ja Marian kommentti oli "melkoinen sieni koiraksi" :D

Kaverukset lenkillä 6.6.