Eli katso alas asti ;) Näissä kahdessa Nita aamulenkillä 15.4.

Palmusunnuntaina käväisimme mökillä katsomassa, kuinka lumet ovat lähteneet. Paikat olivat tosi sulana, ihanan keväistä, suorastaan kesäistä! Päijänne oli vielä jäässä ja kävelimme hiukan – rantaa myöten tosin, pinta oli sohjoontunut jo aika paljon ihan vähän matkan päästäkin. Nita oli vapaana ja sai hepulin, minä olin onnessani kun sain ihan kivoja kuviakin! Nemo oli kiinni koska olimme vain niin vähän aikaa, herra kyllä kerkesi jo siinä piehtaroida lumessa niin paljon että oli yhtä märkä kuin jos olisi käynyt uimassa. Virpojiakin meillä kävi ja koirat suhtautuivat ihan hyvin hieman ihmetellen.

Hups kun upposi

 

Niin hyvä kuva... jos äiti ei olisi taustalla.

Maanantaina olikin sitten hallikauden viimeiset agilitytreenit ja Kaitsun suunnittelemat mukavat kiinalaiset koukerot: kuusi erilaista rataa, joissa mitattiin koirien nopeutta. Nemo meni varsin mukavasti (etenkin kepit!) mutta haahuilu kahdella radalla sijoitti meidät viimeisiksi – näitä ilman olisimme olleet yhtä nopeita kuin serkkuwalesi Frankie, joka voitti nopeudessa kaikki! Hauskaa oli, kiitos mahtavista treeneistä kaikille :D Huomattavasti parempi fiilis jäi kuin edellisellä kerralla, kun tehtiin pareittain kahta rataa yhtä aikaa ja Nemo ei millään kestänyt häiriötä vaan livisti Frankin luo. Siispä lisää häiriötreeniä vaan, saa nähdä kuinka meille ensi sunnuntain möllikisoissa käy… Jännittää.

Ollaan myös tokoiltu, Nemon kanssa useampana aamuna ennen koulua koska ihana uusi lukujärjestys näin sallii :) Aamulenkin yhteydessä on tehty lyhyitä pätkiä eräällä leikkikentällä ja poika on tehnyt varsin mukavasti! Hyvällä fiiliksellä siis sen suhteen, nyt vain pikkuhiljaa enemmän palkattomia treenejä ja sitä häiriötä. Torstaina alkoi ihana, todella tarpeeseen tullut pääsiäisloma treenauksen merkeissä. Tapasimme pitkästä aikaa Voittoa ja Juuliaa tokoillen. Aluksi otettiin 2 minuutin paikallamakuu jonka tyttö teki hienosti nousten ensimmäisellä käskyllä ylös. Sen jälkeen treenailimme samaan aikaan perusjuttuja ja minun pieni portugalilainen oli mielettömän upea! Pieni tauko näkyy siis tehneen hyvää, oli parhaat treenit pitkään aikaan. Näin taas enneunen, sellaista nimittäin että Nita oli tosi reipas ja teki töitä häntä heiluen :-D Hännästä en tiedä, mutta reipas tyttö oli, piti kontaktin ja oli muutenkin erittäin aktiivinen. Mielessä pilkahti ajatus virallisista kisoista… Hmm. Sää oli ihana, aurinko paistoi mutta koirille tuli pian kuuma. Treenien jälkeen kävimme läheisellä pellolla, aluksi Nita ja Voitto ryhtyivät hippasille mutta sitten Voitto innostui enemmän narupallon noutamisesta ja Nitakin tyytyi vain tutkailemaan kiinnostavia hajuja sekä säntäilemään itsekseen. Kivaa oli, toivottavasti nähdään pian taas!

Loppuun siis kuvia eiliseltä - kiitos Nitan tokokuvista Juulialle :) Minulla olisi vielä hyvinkin paljon asiaa kerrottavana, muunmuassa kuulumisia eläinlääkäristä, mutta jääköön ne, samoin kuin meidän pääsiäislomakuulumiset, seuraavaan kertaan.

Liikkeestä maahanmeno.

Se juoksee! :D (ja minäkin olen oppinut liikkumaan nopeammin :o)

Loput löytyvät osoitteesta http://lynxmadness.otukset.fi/kuvat/Voitto+ja+Nita+treenaa+21.4./ . Hyvää pääsiäistä! (: