Ääääää mulla on niin paljon kirjoitettavaa tänne etten meinaa itsekään pysyä perässä! Hitsi kun en osaa laittaa noita kuvia pienempinä tähän blogiin, kehtaisin kirjoittaakin enemmän kerralla :-D Mut niin, kronoloogisuuden vuoksi aloitan viime perjantaista. Mulla oli koeviikko ja pe ja ma vapaat joten perjantaiaamulla käveltiin Nemon kanssa aamulenkiksi lukiolle Joonaa vastaan. Nemo oli ekaa kertaa koululla, hirmu nätisti odotteli mun kanssa aulassa eikä piippaillutkaan. Ohikulkevat opet oli ihan innoissaan ("pusipusi") ja Nemo tykkäs rapsuttelijoista. Kun Joona pääsi kokeesta käveltiin meille ja pakattiin kamat ja koira autoon. Käytiin hakemassa ruokaa ja ajeltiin Joonalle, jossa ensin syötiin Nemon odotellessa autossa. Sitten aloitettiin uimaharjoitukset, eli haettiin Nemo rantaan. Minä vaihdoin uikkarit vaatteiden alle siltä varalta että joutuisin uimaan ja rantasaunakin laitettiin päälle, mutta loppujen lopuksi vesi oli niin kylmää etten viitsinyt ihan pulahtaa vaan tyydyin kahlaamaan. Seuraavalla kerralla vesi on toivottavasti lämpimämpää ja pääsen itsekin uimaan :D 

Nemo oli pukista suht innoissaan ja kahlasi reippaasti veteen hakemaan.

Palautus ei ollut ihan perfecto, mutta sai sen sitten tuotua mulle.

Tämä oli vähän säälittävä kohtaus...

:----D

Milkasta Nemo ei muuten välittänyt yhtään, Milka oli jälleen kiinnostunut muttei uskaltanut mennä tutustumaan. Nemo ignoorasi terrierin täysin.

Ote oli aika huono, piti kurottaa ihan lähimmästä kärjestä kuin vain mahdollista.

Kuvat otti muuten Joona, unohdin sanoa

Kun se oli aikansa vikissyt ja kököttänyt tolla mutapaakulla, avustin sitä vähän ja nostin varovasti veteen. Ei se siitä kamalan mielissään ollut mutta saatiin pukki suuhun kuitenkin.

Tällä kertaa terrieri muuten osoitti parempi taipumuksia kuin spanieli... :D

...joskin aina ei sekään viitsinyt.

Varsinkaan kun spanieli rynni itse hakemaan riistapukin.

Kun totesin että tällä kertaa Nemolle riitti, jätkä sai juoksennella isolla pihalla vapaana ja itse koitin kuvailla. Aluksi se oli melkoista säntäilyä, kävi se välillä minunkin luona mutta hajut vei.

...kuten näkyy.

Milkaa kiinnosti edelleen vain pallo eikä Nemoakaan kiinnostanut narttu.

Lopuksi kun oltiin jo tekemässä lähtöä Nemo törttöili (hillui jossain kukkapenkin läpi eikä kuunnellut) taas ja menin komentamaan sitä. Kuistilla tuli vastaan, naamallaan ilme o-ou ja kannoin koiran autoon. Kun mentiin hakemaan saunalle unohtunutta hihnaa, otin Nemon uudestaan ulos ja pidin koko ajan käskyn alla saunalle ja takaisin, tämä sujui oikein nätisti :) ehkä se siitä.

PS. Mulla alkoi eilen LOMA! Koeviikko on ohi, tuskin pystyn uskomaan ettei enää tarvi lukea kauheella kiirellä koulukirjoja! Wohoo! Niin ja joo, tällä ja viime viikolla tapahtui paljon paljon muutakin, mutta koska tämä kirjoitus on jo ihan täynnä kuvia, kerron muista jutuista seuraavalla kerralla. Tänään ohjelmassa agilitytreenit sekä mennään Nitan kanssa Emmille yökyläilemään!