^Mun oli ihan pakko ostaa toi sieltä Tampereen KV:sta :3

Tämä postaus sisältää epämääräistä agilitysälää, kuten viimetorstaisten itsenäisten treenien radat jotka jäivät silloin illalla laittamatta koska sain extempore-idean lähteä kokeilemaan äestämistä, mutta ei siitä sen enempää. Maanantaina käväistiin once again pikaisesti kentällä Juulian ja Melkun kanssa, oli tosi kuuma päivä ja minä kipeänä (tällä hetkellä kolmatta päivää, hellurei ja hellät tunteet) joten en ottanut paljoa. Nemo oli vähän sekona joten senkään takia en tehnyt hirveästi, Eetu karkasi yhdessä vaiheessa meidän radanpätkälle josta Nemo ei tykännyt; onneks mulla on nopeat refleksit ja sain napattua spanun kiinni ennen kuin se sai mitään kriisiä aikaiseksi. Silloin tehtiin siis yksinkertaisesti neljän hypyn neliö ja välistävetoja sekä keppitreeniä, etenkin Nemon kepit meni tosi upeasti! Nyt vain pitää häivyttää oma käsiapu pois.. Nitakin edistyy niiden suhteen oikein mukavasti :) Bongailin myös että maanantaina olisi Jyväskylässä möllikisat, koitetaan päästä sinne! Mutta siis, ne radat:

1: Mäntän mölliagilitykisojen möllirata (jolle ei siis osallistuttu), otettiin tämä silloin torstaina ensiksi ja molemmat meni kivasti, mä en vaan osannut ekalla kerralla ohjata.

2: Tämä oli joku Juulian ideoima, putken jälkeen koitin eka saada Nemon vietyä edestäni mutta koska se ei toimunut, tyydyin olemaan sitä päässä vastassa ja näyttämään kädellä. Vitoseste on siis keinu.

3: Rento itse keksitty hauskanpitorata viimeiseksi. Paljon juoksemista eli ei mikään fiksu veto multa mutta hyvin toimi ja kumpikin teki puhtaan radan :>

Huomenna alkaa muuten KMO:n treenit taas kentällä! Nyt vaan sormet ristissä täällä että äiti päästää mut sinne kun oon tosiaan ollut koko alkuviikon koulusta pois kipeenä. Kaitsu ei kuulemma välttämättä pääse mutta keskenään menee ne jotka pääsee :-) Tossa vielä yksi näyttelykuva sunnuntailta, sen nappasi Viivi.

Mitä sitä suotta hiuksia korjaamaan kehässä.. -.-