Maanantai oli huippupäivä! Yo-kirjoitukset loppuivat ja sain tyhjentää pääni parhaalla mahdollisella tavalla, eli talvikauden viimeisissä hallitreeneissä. Kaitsu oli tehnyt meille hullun kivoja, joskin haastavia, ratoja joista kaikki samalla ratapohjalla (alla).

Ensimmäiseksi tehtiin tuo kyseinen rata kilpailunomaisesti ja loput oli vähän erilaisia, mutten valitettavasti muista/jaksa tehdä kaikkia :D Mutta niin, Nita oli ainoa joka sai tuon ekan radan puhtaasti, maailman hienoin tyttö <3 Nemon kanssa homma kaatui heti kolmosaidalla, jota en varmistanut tarpeeksi ja niinpä koira kaarsi ohi. Kepit meni spanulta kuitenkin upeasti ja muutenkin treenit oli hienot! Nita meinasi hyytyillä välillä ja oma ohjaus oli varsinkin Nemon kanssa vikalla radalla aivan hukassa, kuten Kaitsu sanoi, ”voisihan sitä tietysti ohjata vaikka sanomalla täällä, eikä rääkäistä vasta sitten kun koira on jo siellä pussissa”.. Yyh, olin ihan nolona :D Nitankin kanssa meinasi ohjaus vähitellen unohtua, mutta kaikesta tästä omasta sekoilusta huolimatta oli tosi kivaa! Team NN on super <3 vielä kun itse oppisi ohjaamaan varsinkin Nemoa,  olis aika kivasti paketti kasassa! Kaitsu totesikin kaikille tiivistetyn ohjeen kauden päättymiseksi; mulle se oli ”keskity tekemiseen”. Tässä skarppaan siis tauon jälkeen, ei kai se voi olla niin vaikeeta tajuta että radalla ei ajatella mitään muuta, kuin että missä koira menee?

Nyt alkaa siis tauko säännöllisistä treeneistä, mietittiin kyllä Melkun kanssa että ehkä voisi jossain välissä vuokrata hallia itsenäisestikin. Ja kunhan maa vielä vähän sulaa ja kevät tulee, alan panostaa Nemon kanssa tokoon kunnolla. Nyt ei kelit oikein motivoi treenaamaan, mutta elättelen toivoa, että kun lauantaina lähden Lappiin viikon lomalle, pahin kura olisi täältä jo hävinnyt :D Koirat jäävät kotiin ja Appu tulee Ninjan kanssa niitä hoitamaan, eivät raukat aavista vielä mitään..

Symppiselukat :>