Heippa! Kirjoitukset alkaa olla loppusuoralla eli pahin on ohi ja ylihuomenna on enää saksa, jota en oikein osaa stressata :D Palaamme siis päivitystauolta tullaksemme uudelleen päivitystauolle, koska tämä kirjuri lähtee tasan viikon päästä ansaitulle lomalle Lappiin :) Mutta jos nyt jotain tarinoisi vielä tässä välissä. Sinänsä ihan mukavaa ettei tule samanlaista pitkää listaa kaikesta, mitä on tapahtunut kuin syksyn kirjoitusten tauon vuoksi, koska me ei yksinkertaisesti olla tehty mitään kummempaa :D Agilityssä on mennyt kivasti, tämänviikkoiset treenit jäi välistä koska biologia loi sen verran paineita. Sitä edellisellä kerralla oltiin keskenämme ilman valmentajaa ja ne treenit oli aivan huiput! Nitalla oli joka radalla hurrrjasti vauhtia, niin että puomin alastulokontaktitkin hypittiin iloisesti yli. En mä niitä saanut toimimaan kun Nita vaan meni niin lujaa, mutta iloinen saa olla vauhdista :) Nemollakin toimi kaikki oikein mukavasti. Pikkuhiljaa voisi alkaa kai tilailla lisenssiä ja katsella kisoja.. Jos uskallan. Ylihuomenna on viimeiset hallitreenit, sitten jäädään tauolle odottamaan, kunnes kenttä sulaa ja päästään aloittamaan taas ulkona.

Nämä taitaa olla peräti helmikuulta. Nitaa palelee ja naurattaa, Nemo on oma itsensä :))

Muuten ohjelmassa on ollut lähinnä lukemista, jonka lomassa vähän pientä tokoilua sisällä ja pihalla. Nyt on kiva päästä taas viettämään koirien kanssa aikaa kunnolla :) Käytiin viime sunnuntaina 18.3.mökin jäällä, mutta sieltä tuli niin paljon kuvia että kerron siitä tarkemmin seuraavalla kerralla ettei tämä venähdä. Hassua, en ihan oikeasti keksi, mitä muuta ihmeellistä tässä kirjoitusten välissä olis tapahtunut :D Ai niin tosiaan, oon käynyt koirien kanssa myös läheisen pikkujärven jäällä, tosin vain yhden kanssa kerrallaan. Nemokin oli tosi nätisti irti kun chillailtiin siellä viime viikolla, vaikka järven rannalla on asutustakin eikä mikään kovi iso ole. Nita pääsi viimeksi torstaina sinne Eetun, Unton ja Pepen kanssa riehumaan ja huomenna olisi tarkoitus käydä ensimmäistä kertaa katsomassa paikallisen koirakoulun kimppalenkki neidin kanssa. Ja kun nyt miiteistä puhutaan, niin muistuupa mieleeni vielä yksi kaukaisempi tapaus, nimittäin petsiemiitti 26.2. Oli järkyttävän kylmä, mutta Nitalla oli kivaa sielläkin :)

Yritettiin saada Mosku ja Nita poseeraamaan

"Äiti, miksei Totti leiki mun kaa?"

Nyt tapahtui jotain jännää mikä pitää mennä tsekkaamaan

Imma faaaaaaaaaaaaaaaaaaast runner!

Viivin kuvat löytyy http://hyljekoirat.kuvat.fi/kuvat/Koiramiitti/ ja Katriinan kuvat http://minttusuklaa.kuvat.fi/kuvat/El%E4imet/El%E4in+kuvailut/Miitti+J%E4ms%E4+26.2.12/

Ja niin, Nemolla on taas pienoisia korvaongelmia. Oli siis tarkoitus viime perjantaina käydä rokotuksissa, ja pyysin lääkäriä vilkaisemaan Nemon korvia samalla; musta tuntuu, että se on hankaillut niitä koko talven normaalia enemmän. Punoitusta oli sen verran paljon, että määrättiin vähintään kymmenen päivän ajaksi korvatippoja kahdesti päivässä. Koska kortisoni lieventää rokotuksen tehoa, ne siirtyivät huhtikuulle, mistä ei nyt sinänsä haittaa ole kun ei ole tiedossa näyttelyitä tai muutakaan menoa. Toivotaan että tulevat tällä kuntoon. Nemolle pitää antaa plussaa myös fiksusta käytöksestä; meidän jälkeen lääkäriin tuli neljä japaninpystykorvaa jotka räksyttivät odotushuoneessa aivan valtavasti jo ennen kuin olivat Nemoa nähneetkään. Kun poistuimme, Nemo helposti provosoituvana urisi vähän mutta lopetti kun käskin ja käveli nätisti toisiin vilkaisematta ovelle. Hyvä jätkä.  

Äää kuolen tänne kuvatulvaan kun niitä on edelleen odottamassa.. Pommitan seuraavat postaukset pelkkiä talvikuvia.