Nyt se on virallisesti alkanut: loma! Juhlistimme kavereiden kanssa koeviikon päättymistä keskiviikkona menemällä joenrantaan piknikille, jonne päätin ottaa Nitan mukaan ex tempore. Neiti juoksi pyörän vieressä nätisti -mentiin hiljaa koska oli tosi kuuma- ja kuten kuvasta näkyy, taisi sillä olla ihan kivaa :-D

This must be love

Oltiin pahiksia ja käytiin leikkikentällä kiipeilytelineessä, mutta kun Nita kiipesi sinne ihan itse! :D

Kiitos näistä Emmille :>

Torstaina mentiin Nitan kanssa Emmille yöksi! Käytiin ensiksi lenkillä cavalierpoikien kanssa ja säädettiin jotain, sitten kävin siinä välissä agitreeneissä molempien kanssa -mitkä meni muuten ihan ok mutta Nita raukkaa söi mäkäräiset ja sen maha oli ihan veressä, mikä latisti sekä mun että koiran intoa- ja tulin takaisin Nitan kanssa. Katsottiin leffa ja Nita nukkui nätisti. Aamulla otin sen kouluun mukaan (meidän koulu on tosi kiva kun sinne saa ottaa koiran) :) Meidän lukion kanslisti tykkää koirista ihan hirveästi ja Iriksen luona Nita oli nytkin kokeiden palautuksen ja ruokailun ajan, ja oli kuulemma ollut mielettömän nätisti! Kanslisti kertoi että Nita on hirmu kuuliainen ja kiltti, oli käynyt aina maahan käskystä tai pysynyt nätisti aloillaan kun Iris sanoi että paikka, jos oppilaita kulki ohi. Parrakkaalle kuviksenopettajallemme se oli vähän murissut, mutta muuten oli ollut reipas ja hakiessani sitä viimeistä kertaa -otin sen siis aina välillä itselleni- neiti makasi ihan reporankana kyljellään lattialla. Aika luottavaisesti siis suhtautuu kanslistiin mistä olen tosi iloinen, reipas neiti :> Iris kehui Nitan olevan tosi hieno koira, kiitos vielä hänelle neidin hoidosta!  Kuvissa Nita on Caritan ja Tarun huomassa katsomassa oppilaat vastaan opettajat -pesäpallo-ottelua.

Ja sieltä se mamma tulikin takaisin.

Pakollinen yhteiskuva torstai-illalta

Sisko tuli eilen Ninjan kanssa tänne, lähden tosiaan maanantaina riparille isoseksi ja hän tulee hoitamaan Nemoa ja Nitaa Ninjan kanssa. Tänään tarkoituksena on mennä mökille, loma alkaa siis kivasti :) Päivitystaukoa tulossa mutta palaan taas parin viikon päästä, hyvää kesää! Lopun kuvat ovat viime maanantaina pidetystä -kentän lähellä olevalla Rapulammella- paikallisten nuorten koiraihmisten ja koirien miitistä tosi isolla porukalla. Nita kulki laumassa tavalliseen tapaansa hienosti, ei se sen kummoisemmin leikkinyt nytkään, mitä nyt vähän innostui lopussa Mosku-keeshondin kanssa. Paikalla oli tuttuja ja tuntemattomia joihin tutustuttiin hieman ja kiva ilta oli, onneksi paistoi aurinko vaikka päivällä satoi kaatamalla. Kiitos! Kuvat on Viivin ottamia paitsi eka.

Evie on selvästi Nitan kaveri.